Kvalitetssikring

Våre kvalitetsprodukter er laget i Tysksland ("Made in Germany") og produseres av motiverte og høyt kvalifiserte medarbeidere i samsvar med vårt integrerte kvalitetssikrings-system.

 

Det internasjonalt anerkjente kvalitetssikrings-systemet vi benytter garanterer konsekvent høy produktkvalitet, og de strengeste kravene til bilindustrien er oppfylt gjennom sertifisering av ISO / TS 16949, inkludert sertifisering i henhold til DIN EN ISO 9001. Våre kunderelaterte prosesser og leverandørforhold er spesielt viktige for oss og vurderes regelmessig under disse sertifiseringskravene. De kontinuerlige analysene og forbedringene av prosesser som vi gjør er naturlig for oss og til gjensidig nytte for våre kunder. Med akkreditering i henhold til DIN EN ISO / IEC 17025, er kompetansen til testlaboratoriet vårt sertifisert regelmessig.

 

Vår konsekvente høye kvalitet oppfyller kravene og spesifikasjonene til bilindustrien rundt om i verden, og de internasjonale godkjennelsene til ledende OEM (Original Equipment Manufacturer) bekrefter den høye kvaliteten på RAVENOL-produktene.

 

RAVENOL merkevarer bærer godkjenning av mange av verdens største motorprodusenter, som Daimler, Chrysler, VW, BMW, Porsche, MAN, Volvo, MTU, Deutz, ZF, Steyr Motors, Cummins, samt mange andre. Våre produkter er også oppført av API (American Petroleum Institute) og NMMA (National Marine Manufacturers Association), og RAVENOL-produkter er også til stede på den årlige listen produsert av DEKRA. I motorsport har våre Racing Kart oljer full sertifisering og godkjenning fra styringsorganet FIA-CIK.

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 kr
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods