Miljøpolitikk

Beskyttelse av miljøet er den andre hovedkomponenten i vårt hovedoppdrag. Ved å skape og opprettholde et trygt, helseorientert og ytelsesdrevet arbeidsmiljø, i tillegg til å drive en proaktiv miljøvernpolitikk, kan vi bidra til kontinuitet og suksess i selskapet. Vårt engasjement i denne forbindelse er regelmessig bekreftet av Arbeidstilsynet, i form av sertifikater i samsvar med DIN EN ISO 14001: 2009. Følgende grunnleggende prinsipper er derfor gjeldende:

Effektiv & pålitelig miljøledelse

Vårt miljøstyringssystem blir stadig forbedret. Vi undersøker regelmessig implementeringen av retningslinjene og suksessen til vårt styringssystem - på alle mulige områder.

Trygge og ansettelsesvennlige arbeidsstasjoner

Vi er overbevist om at alle arbeidsrelaterte ulykker og sykdommer kan unngås. Motiverte ansatte og veiledere støtter oss i vårt oppdrag mot å eliminere arbeidsrelaterte ulykker og sykdommer. Vi mener det er like viktig å beskytte våre ansatte som våre entreprenører. De operasjonelle prosedyrene våre gjenspeiler de nyeste nivåene av forståelse for trygge og ansettelsesvennlige arbeidsstasjoner. I tillegg beviser den ergonomiske utformingen vi har på alle våre arbeidsstasjoner det samme.

Pålitelig oppførsel

Vi er fast bestemt på å overholde alle lover og krav om arbeidsplass og miljøvern. Vi oppfører oss ansvarlig mot våre egne regler, som ofte faktisk overgår de grunnleggende lovbestemmelsene. Vi planlegger, kjøper, betjener og vedlikeholder maskiner og utstyr på en slik måte at alle mulige farer kan utelukkes helt, risikoer kan minimeres, og forstyrrelser i drift kan unngås. Vi er alltid på søk etter de nyeste oppdateringene innen teknologi. 

Lav miljøpåvirkning & miljøvennlige produkter

I alle våre aktiviteter vurderes det nøye hva som kreves for å unngå skadelige miljøpåvirkninger. Vi bruker alltid råvarer og energi sparsomt. Vi streber etter å produsere så lite avfall, avløpsvann, støy og andre utslipp der det er mulig. Med livssyklusen i tankene er alle produktene vi produserer miljøvennlige.

Ansvarlige ansatte

Ved å kontinuerlig formidle ny informasjon, instruksjoner og avansert opplæring, kan vi videreutvikle kompetansen og bevisstheten til våre medarbeidere og samarbeidspartnere for å sikre ansvarlige arbeidsprosesser og miljøvern i alle sektorer. 

Selskapet utvikler aktivt CIP (Continuous Improvement Process) enda mer, som allerede har blitt innført og fungerer ved å belønne forslag til nye forbedringer, gjennom samarbeid med både våre arbeidstakere og medarbeidere.

Forebyggende tiltak

Vi beskytter våre ansatte mot alle typer helseforstyrrelser og miljøet fra skader ved å gjennomføre omfattende tiltak som virker svært forebyggende. Vi garanterer derfor en omfattende og effektiv beredskapsordning mot skader for alle våre ansatte og besøkende.

 

På den måten opprettholder vi vårt ansvar overfor våre ansatte, våre medmennesker og mot fremtidens generasjoner.

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 kr
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods